Τετάρτη, 29 Απριλίου 2009

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;

"ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ"

Ποια είναι τελικά η «σιδηρά κυρία της ΝΕ.Ο.Σ.»?


Όπως λέμε τα στραβά, έτσι πρέπει να λέμε και τα καλά! Πρέπει να παραδεχτούμε όλοι αυτή την φορά ότι η Νεολαία του κόμματος του Κου Καρατζαφέρη έκλεψε τις εντυπώσεις! Σε θέματα ασφάλειας (δρακόντεια μέτρα περιφρούρησης), οργάνωσης, διευθέτησης έμψυχου και άψυχου υλικού και συντονισμού, η συνδιάσκεψη ήταν πράγματι σε άλλο επίπεδο από αυτό που μας έχει συνηθίσει η ΝΕ.Ο.Σ. στο όχι τόσο μακρινό παρελθόν.


Εκτός από κάτι μικρό προβληματάκια στην άφιξη των λεωφορείων και στην διανομή των δωματίων στους συμμετέχοντες στην συνδιάσκεψη (πράγματα που σαφώς δεν έφταιγε το Δ.Σ. της ΝΕ.Ο.Σ. μιας και ο κόσμος ήταν κατά πολύ περισσότερος από αυτόν που περίμεναν, αναγκάστηκαν έτσι να στείλουν και άτομα σε παρακείμενο ξενοδοχείο), κατά τα άλλα η συνολική εικόνα ήτανε μακρά καλύτερη και από άλλες πολιτικές νεολαίες, κομμάτων που μετρούν πολύ περισσότερα χρόνια στον πολιτικό βίο αυτή της χώρας!


Τι συνέβη όμως? Πως και αυτή θεαματική αύξηση και των μελών της ΝΕ.Ο.Σ. αλλά και ταυτόχρονα η εντελώς άλλου επιπέδου εικόνα της? Κατόπιν σύντομης έρευνας, καταλήξαμε στο εξής συμπέρασμα:

Όπως πίσω από έναν μεγάλο άντρα κρύβεται μια γυναίκα, έτσι φαίνεται και πίσω από μια πετυχημένη διοργάνωση κρύβεται επίσης μια γυναίκα!


Το όνομα της συγκεκριμένης γυναίκας (όπως από όλους ακούστηκε) είναι, η Κατερίνα ΚΟΚΚΙΝΟΥ! (
στην φωτογραφία μέσα στον κόκκινο κύκλο, της μιλάει ο Πρόεδρος της ΝΕ.ΟΣ., Γιάννης Παναγιωτακόπουλος).
Η υπεύθυνη του γραφείου προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ.

Το όνομα της συγκεκριμένης γυναίκας (όπως από όλους ακούστηκε) είναι, η Κατερίνα ΚΟΚΚΙΝΟΥ! (στην φωτογραφία μέσα στον κόκκινο κύκλο, της μιλάει ο Πρόεδρος της ΝΕ.ΟΣ., Γιάννης Παναγιωτακόπουλος). Η υπεύθυνη του γραφείου προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ.

Η δυναμική της ΝΕ.Ο.Σ. εκτοξεύθηκε σχεδόν ακαριαία μετά το προηγούμενο συνέδριο της Φ.Ο.Σ. κατά την οποία και ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. πήρε την άμεση διοίκηση και ευθύνη της νεολαίας υπό την εποπτεία του Γραφείου του!

Για άλλη μια φορά επιβεβαιωνόμαστε όταν λέμε ότι οι Νέοι πρέπει να είναι με τους Νέους (και ας δυσαρεστούμε κάποιους). Από ότι συζητιόταν (μεταξύ των μελών-στελεχών της παράταξης), τις τελευταίες εβδομάδες όλοι στο γραφείο Νεολαία ΛΑ.Ο.Σ. δούλεψαν χωρίς σταματημό, δίνοντας στην κυριολεξία ψυχή και σώμα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο χρόνος ελάχιστος.

Η υπερδραστήρια όμως (καλεσμένη του θέμου στο ΟΛΑ8, όποιον θυμάται) Κατερίνα Κοκκίνου το πήρε προσωπικά, ξεπέρασε και τις ποιο ευοίωνες προσδοκίες και πράγματι το αποτέλεσμα ήταν κάτι το οποίο εξέπληξε όλους, μέλη αλλά και παρατηρητές!

Κατ’ επανάληψη το κόμμα του Κου Καρατζαφέρη έχει καταδείξει ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό προς την Γυναίκα, την Ελληνίδα μάνα και εργαζόμενη, αυτή την φορά, από ότι φαίνεται έπεσε «μέσα», επένδυσε σωστά, γιατί από ότι μάθαμε η Κατερίνα Κοκκίνου εκτός από πανέμορφη είναι και πανέξυπνη, αγαπάει πολύ την Ελλάδα, γενικώς πρόκειται στέλεχος επιπέδου ειδικά για κόμμα του πατριωτικού χώρου!

Εμείς θα πούμε ένα μεγάλο μπράβο στην Κατερίνα και σε όλα τα παιδιά της ΝΕ.ΟΣ. που έδωσαν αυτό το αποτέλεσμα, μακάρι να υπήρχαν και άλλες Κατερίνες στους άλλους πολιτικούς σχηματισμούς, αντί να βλέπουμε στα κόμματα κάποιες «μεγαλοκοπέλες» που εκτός ότι το παίζουν παιδούλες (τρομάρα τους τα πουρά!), είναι βουτηγμένες μέσα στην ρεμούλα και το χρυσαφικό και το μόνο που τους νοιάζει να βγάλουν καμία glamour φωτογραφία (για να ανέβουν οι «μετοχές» τους), μην τυχόν χάσουνε την θεσούλα τους! Ουδεμία επαφή έχουν με την αγωνιστικότητα και τον παλμό και τους προβληματισμούς της νεολαίας, ίσως μόνο όταν τάζουν καμιά θεσούλα στο δημόσιο!

Συγχαρητήρια στην κάθε πατριωτική νεολαία που σηκώνει ψηλά την σημαία! Το χρειαζόμαστε όλοι και να μην ξεχνάνε ότι η αυριανή Ελλάδα είναι αυτοί γι’ αυτό μην αδρανήσουν ούτε να «μασήσουν» πουθενά, εμείς θα σας στηρίζουμε πάντα!

Δώσατε για ακόμα μια φορά ένα ισχυρό «χαστούκι» στην θολό κουλτούρα, τους Ανθέλληνες και σε τυπάκους κούφιους τύπου Τσίπρα, που θεωρούν νεολαία μόνο τους κουκουλοφόρους, αριστερό-αναρχοαυτόνομους και όσους πολεμούν την πατρίδα μας!

“PATRIA MEDIA” BLOG: (έχει αναρτηθεί)

http://patriamedia.blogspot.com/2009/04/blog-post_29.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: