Παρασκευή, 29 Μαΐου 2009

ΛΑΡΙΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΚΩΝ/ΛΕΩΣ και τον ΚΩΝ/ΝΟ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ

Το SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR, βρέθηκε χθές βράδυ στη Λάρισα.
Ήταν καλεσμένο στην εκδήλωση που διοργάνωνε η δραστήρια Νομαρχιακή επιτροπή Λαρίσης του ΛΑ.Ο.Σ και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε.
Παρά το χαλάζι και την κατακλυσμιαία καταιγίδα, ήταν σημαντική η παρουσία των Λαρισαίων απο όλα τα κόμματα.
Ο χαλκέντερος ομιλητής (μιλούσε συνεχώς επι 1 1/2 ώρα) μέλος της Ν.Ε. κ. Γιώργος Λεονταρής
έκανε λεπτομερή και εμπεριστατωμένη ανάλυση των καταγεγραμμένων γεγονότων της δύσκολης για τον Ελληνισμό περιόδου εκείνης. Με στόμφο και απόλυτη πειστικότητα στα οσα ανέλυε, καθήλωσε το κοινό που έφυγε εμπλουτισμένο με γνώσεις που απο πουθενά δεν διδάσκονται αλλά είναι καθοριστικές στο να γνωρίζουμε την ιστορία του Ελληνικού Έθνους και τις μετέπειτα συνέπειες των γεγονότων εκείνων.
Ζητήσαμε ολόκληρη την ομιλία και ελπίζουμε να την αναρτήσουμε τις επόμενες ημέρες. Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της μαχητικής, πατριωτικής νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ Λάρισας με επικεφαλής τον δυναμικό Δημήτρη, οι γυναίκες παρούσες έδωσαν το δικό τους στίγμα, παρόν και ο Πρόεδρος της Ν.Ε. κ. Γ.Ζουρνατζής με όλα τα μέλη της νομαρχιακής επιτροπής, η υποψήφια Ευρωβουλευτής Κα Αξιόγλου, η Ιατροδικαστής Λαρίσης Κα Ρουμπίνη Λεονταρή, πολιτευτές της περιοχής και απο τα κεντρικά του ΛΑ.Ο.Σ ο επόπτης περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Αργύρης Σιδερης.
αναρτηθηκε απο Αγγελική Νιαροπέτρου Σαββατο 30/5/09Δεν υπάρχουν σχόλια: