Δευτέρα, 11 Μαΐου 2009

Κι άλλο Ιδρυτικό στέλεχος των Indymedia στο payroll του Soros

Ιδρυτικό μέλος του Indymedia τα παίρνει από τον Soros. Η σκηνοθέτης Jacqueline Soohen εισέπραξε κι αυτή ΔΩΡΕΑ από τον "φιλάνθρωπο" Soros. (Φώτο από το ARENA-GR που δεν σταματάει να αναδεικνύει τις σχέσεις του Indymedia με τον George Soros οι οποίες τείνουν να αποδειχτούν ... συγγένειας 1ου βαθμού). Το ίδιο συνέβη και με την Amy Goodman , επίσης ψηλά στην ιεραρχία του Indymedia κι όσο περνάει ο καιρός θα ανακαλύπτουμε τους οικονομικούς δεσμούς των δήθεν επαναστατών με το κεφάλαιο.
Soros και Ιndymedia έχουν ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΨΕΙΣ στα θέματα εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ αλλά και την ΙΔΙΑ στρατηγική περίπου. O Soros επιτίθεται σε χρηματιστηριακές αγορές προκαλώντας τεράστιες απώλειες πλούτου και ταυτόχρονα απώλειες χιλιάδων θέσεων εργασίας. Μετά εγκαθιστά , ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ, στην χώρα που "χτύπησε", ένα ίδρυμα για τα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ (!) πληρώνει έναν ομοφυλόφιλο μπατίρη χιμπατζή κι αυτός τρέχει από κανάλι σε κανάλι , υπερασπιζόμενος τον μισθό του και κατ'επέκταση διάφορες δήθεν αδικημένες μεινότητες.
Πιο απλά , μόλις ο Soros αρχίσει να εκμεταλλεύεται και να κερδοσκοπεί εις βάρος μίας οικονομίας (βλέπε Αργεντινή, Ελλάδα (TVX-gold hellas) ) , μετά χρηματοδοτεί μερικούς κλόουν να παριστάνουν τους πολεμιστές και τους υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (!) ώστε να μπει στην καρδιά των αριστερών ομάδων που χαρτζηλικώνονται σταθερά με δολαριάκια του Soros για να ΜΗΝ σταματούν να τον αποκαλούν ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ (!), ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗ (!), σύγρονο Ρομπέν των Δασών (!) κι μ' άλλά τέτοια ... μίνι ανέκδοτα. Ομοίως οι πλούσιοι φλώροι κι αναρχο-πίθηκοι των Indymedia κατεβαίνουν στο κέντρο, ΣΠΑΝΕ 374 ΜΙΚΡΑ καταστήματα και υποχρεώνουν εκατοντάδες επιχειρηματίες να ξαναδανειστούν και να γίνουν ΣΚΛΑΒΟΙ των τραπεζών δηλαδή του κεφαλαίου! Και όλο αυτό... τα πρεζόνια του Indymedia... το βαφτίζουν "επίθεση" (!) στο κεφάλαιο!
Eπειδή οι αναρχικοί των Indymedia ... είναι "εχθροί" του κεφαλαίου ... δεν χάνουν ΚΑΜΙΑ ευκαιρία να χαρτζηλικώνονται ΧΟΝΤΡΑ από αυτό, για να εξοπλίζονται με μολότοφ και να καίνε περίπτερα και ψιλικατζίδικα προκειμένου να δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες και δυναμικές για την χειραγώγηση της πολιτικής ενός κράτους. Για τον Soros...οι "επαναστάτες" κάνουν πως ΔΕΝ ξέρουν, πως ΔΕΝ άκουσαν.
Και βέβαια η απόλυτη διαστροφή, η διαστρέβλωση της πραγματικότητας, η αντιστροφή του νοήματος των λέξεων και η στοχοποίηση της κοινωνικής ειρήνης ... είναι "παλιά μου τέχνη κόσκινο" της Ελληνικής Αριστεράς. Είναι χαρακτηριστικό το σύνθημα σε τοίχο στα Εχάρχεια, που διαφήμιζε το Indymedia και το οποίο μας ενημερωνε: "ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ , ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΤΑΞΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ".
Και καταμετρώντας τις ζημιές (δες φώτο επάνω) , είνια ξεκάθαρο ότι ο ΣΤΟΧΟΣ της "εξέγερσης" του Soros-Indymedia ήταν ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ. Αν ένας από τους 374 πληγέντες μικρο-καταστηματάρχες έσπαζε το κεφάλι ενός καραγκιοζάκου αναρχικού Βορείων Προαστίων τότε οι καθυστερημένοι των Indymedia θα "εκδικούνταν" άλλους 1074 μικρο-καταστηματάρχες. Εκεί στόχευε η "επανάσταση" και το αποδεικνύουν τα ΝΟΥΜΕΡΑ στην πράξη κι όχι οι θεωρίες για μία νέα κοινωνία. Και είναι πραγματικά πολύ "ελπιδοφόρο" ότι αυτά τα "χτυπήματα" στην κοινωνική ειρήνη επιδοτούνται από τον Soros και τον Rockefeller (!) και χαίρουν της προστασίας του κ.Μουτζούρη , Υπερήφανου κι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ εξυπνάκια Πρύτανη του Εθνικού Μετσόβειου Νταμαρίου.
Ο ΤΑΞΙΚΟΣ εμφύλιος που επιδίωξαν είναι το ΑΝΤΙΘΕΤΟ από αυτό που έχει στο μυαλό του κανείς. Οι υπάλληλοι του Soros και οι ΠΛΟΥΣΙΟΙ φλώροι από την Εκάλη θα επιτίθονταν στα περίπτερα και τα μπουγατσατζίδικα της Πατησίων. Ήταν η επανάσταση των πλουσίων κατά των φτωχών , του πλούσιου Αλέξη από το Ψυχικό κατά του μπατίρη αστυνομικού Κορκονέα.
Μία τέτοια "επανάσταση" την "καπελώνουν" ... οι επίσης ΓΝΗΣΙΟΙ ΦΛΩΡΟΙ "Tσε Γκεβάρα" όπως ο Τσίπρας κι ο Αλαβάνος. Και οι δύο ΠΛΟΥΣΙΟΙ, καριερίστες στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ από φοιτητές, προκειμένου να ανέβουν κι αυτοί στην πλάτη των φορολογουμένων ως "σκληρά εργαζόμενοι" βουλευτές. Δεν έχουν κολλήσει μισό ένσημο ΟΥΤΕ στον εαυτό τους ΟΥΤΕ σε κάποιον εργαζόμενο αυτή της χώρας αλλά έχουν πείσει τους ψηφοφόρους τους ότι ΑΥΤΟΙ ... έχουν τις λύσεις (!) ... ειδικά όταν αυτές αφορούν τους γάμους των ομοφυλοφίλων. ΜΟΝΟ ο ΣΥΡΙΖΑ ... ΘΕΛΕΙ και μπορεί να κάνει ευτυχισμένους τους ομοφυλόφιλους, τους κτηνοβάτες και τους ισοβίτες αυτής της χώρας.
-αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Δευτερα 11/5/09

Δεν υπάρχουν σχόλια: