Τούρκος Στρατηγός αναλαμβάνει Διοικητής στο Νατοϊκό Στρατηγείο… της Λάρισας

[Καταρχήν η συγκεκριμένη κινητοποίηση έγινε προς τιμή του Σμηναγού Κωστα Ηλιακη].

Σχεδόν δύο αιώνες μετά την επανάσταση του ’21, Τούρκος διοικητής θα εργαστεί σε ελληνικό έδαφος.

Έτσι, ο Τούρκος διοικητής θα είναι σε θέση να ελέγχει τις κινήσεις των Ελληνικών πολεμικών αεροσκαφών. Μιλάμε για υπονόμευση της Εθνικής μας Άμυνας.

Η Πατρίδα μας παραδίδετε μακροπρόθεσμα και εκ προθέσεως βάση σχεδίου, σε ξένα χέρια. Η λαθρομετανάστευση, η μείωση της Στρατιωτικής μας θητείας, ο Τούρκος Διοικητής του ΝΑΤΟ στην Λάρισα, το ξεπούλημα της Μακεδονίας, η πρόσφατη προσγείωση του Σκοπιανού αεροσκάφους με το όνομα Μακεδονία στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, οι ολοένα αυξανόμενες παραβιάσεις των Τουρκικών πολεμικών αεροσκαφών που πλέον φτάνουν ανενόχλητα μέχρι και το Σούνιο… κ.τ.λ., αποτελούν για τον ΛΑ.Ο.Σ. τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της Πατρίδας μας… ΕΘΝΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ που για το ΛΑ.Ο.Σ. πιο βαριά απ’ τα ροζ ή τα οικονομικά σκάνδαλα.

Και αναρωτιόμαστε: Εάν έστω και μια φορά πούμε ένα ΟΧΙ στους Τούρκους και στους Σκοπιανούς, τι θα γίνει; Διότι πόλεμος σίγουρα δεν θα γίνει. Έπειτα απ’ την εποχή του ηρωικού ΟΧΙ την 28η Οκτωβρίου, πότε ξανακούσαμε κάποιο ανάλογο ΟΧΙ. Δυστυχώς ποτέ.

Λέμε λοιπόν ΟΧΙ στην Εθνική προδοσία. Καιρός να κοιτάξουμε την Πατρίδα μας. Είναι καιρός να υπερασπιστούμε το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ και το Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ των προγόνων μας.

Αντωνακάκης Ε. Σωκράτης Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης

Μέλος Κ.Ε. ΛΑ.Ο.Σ.