Τρίτη, 28 Ιουλίου 2009

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ

Νέες περίεργες ενέργειες της κυβέρνησης Χριστόφια. Η Κύπρος μπαίνει σιγά - σιγά στο στόμα του Αττίλα 3. Ανοιχτή επιστολή στους Κύπριους αδερφούς μας.

Δεν προλαβαίνει να στεγνώσει το "μελάνι" της μιας ανάρτησης με την προδοσία που συντελείται την εποχή αυτή στην Κύπρο μας και νέα στοιχεία βγαίνουν στο φώς που ενισχύουν τα κακά μαντάτα.......

Η πρώτη είδηση.....


Το κεντρικό στρατηγείο του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς, το οποίο θα λειτουργήσει σε περίπτωση σύρραξης βρέθηκε παραβιασμένο και αποψιλωμένο από εξοπλισμό.

Μόνιμα στελέχη της Εθνικής Φρουράς, τα οποία στο πλαίσιο άσκησης πήγαν για να επιθεωρήσουν το μυστικό κεντρικό στρατηγείο του ΓΕΕΦ, πάγωσαν όταν αντίκρυσαν τις χοντρές μεταλλικές του πόρτες παραβιασμένες με οξυγόνο και από μέσα να λείπουν κρεβάτια, γραφεία, συστήματα κλιματισμού, ακόμα και καλώδια απαραίτητα για τη λειτουργία του στρατηγείου!

Το πρώτο σοκ διαδέχθηκε το δεύτερο, όταν και πάλι μόνιμα στελέχη του στρατεύματος βρήκαν παραβιασμένες τις πόρτες του μυστικού στρατηγείου του Πυροβολικού και το στρατηγείο λεηλατημένο!

Αρκετοί στην Εθνική Φρουρά διερωτήθηκαν πως έγινε αυτό, αφού και στις δύο περιπτώσεις φυλάσσονταν από φρουρά.

Και τότε εξεπλάγησαν για μια ακόμη φορά δυσάρεστα, αφού έμαθαν ότι από τότε που ανέλαβε η κυβέρνηση Χριστόφια τα μυστικά στρατηγεία έπαψαν να φρουρούνται!

Η υπόθεση καταγγέλθηκε και στην Αστυνομία και απ΄ ότι πληροφορούμαστε πρόκειται για διαρρήξεις του κοινού ποινικού κώδικα. Αυτό όμως δεν έχει σημασία και δεν είναι παρήγορο, αν βρέθηκαν κάποιοι ανεγκέφαλοι ή εγκληματικά στοιχεία να διαρρήξουν τα νευραλγικής σημασίας στρατηγεία.

Το θέμα είναι ότι θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε τούρκος ή πράκτοράς τους να το κάνει και να γεμίσει το χώρο με εκρηκτικά ή με κοριούς για να παρακολουθεί τα πάντα.

Δεύτερη είδηση....

Σύμφωνα με πληροφορίες το 40% των πυρομαχικών της Εθνικής Φρουράς έχει είτε χρησιμοποιηθεί σε ασκήσεις, είτε έληξε ο χρόνος ζωής τους, αλλά δεν έχει αναπληρωθεί!

Ενώ, η πρακτική που ακολουθείται διεθνώς από όλους τους στρατούς του κόσμου, είναι να υπάρχει είναι να υπάρχει πέραν του 100% διαθεσιμότητα σε πυρομαχικά, στην Ε.Φ. υπάρχει μόνο 60% και η κυβέρνηση Χριστόφια δεν δείχνει καμία διάθεση να καλύψει τις απώλειες.

Επίσης δεν γίνονται παραγγελίες για προμήθεια ανταλλακτικών οπλικών συστημάτων, με αποτέλεσμα να εκδηλώνεται ο λεγόμενος κανιβαλισμός, δηλαδή για να φτιαχτεί ένα οπλικό σύστημα να ξηλώνονται άλλα και φυσικά να καταστρέφονται!

πηγή Defence Net


ΣΧΟΛΙΟ
Οι ειδήσεις που μόλις διαβάσατε δεν είναι μια δυσφημιστική προπαγάνδα κατά του ΑΚΕΛ. Είναι από το εγκυρότατο για όσους γνωρίζουν Defence Net. Μια επίσκεψη θα σας δώσει να καταλάβετε την σοβαρότητα του site και την εγκυρότητα των ειδήσεων που μεταδίδει.

Τώρα τι να σχολιάσω. Φαίνεται ότι η αγαπημένη μας Κύπρος έχει πέσει θύμα μιας κομματικής παράταξης που θυμίζει ένα "δικό μας" κόμμα που οργανώνει και υποκινεί κουκουλοφόρους, λαθρομετανάστες και συμμαχεί με όποιον απέργάζεται οτιδήποτε ανθελληνικό.

Η Κύπρος ατύχησε να δεί ένα τέτοιο κόμμα, που στις δικές μας εκλογές έλαβε πολυ μικρά ποσοστά και συρρικνώθηκε, να κυβερνά. Ετσι ζεί πρωτόγνωρες καταστάσεις.
Απαξίωση της Εθνικής Φρουράς. Διάλυση της αμυντικής διάταξης των δυνάμεων της Πράσινης Γραμμής (εγκατάλειψη φυλακίων, μη επάνδρωση μάχιμων μονάδων κλπ).
Αφελληνισμός των σχολικών βιβλίων. Διαπραγματεύσεις με τους Τούρκους (φερέφωνα της Τουρκίας) της Β. Κύπρου σε συνθήκες εσχάτης προδοσίας με αποδοχή απίστευτων ανθελληνικών θέσεων. Προσπάθεια επαναφοράς ενός νέου Σχεδίου Ανάν με επαχθείς όρους για την Ελληνική πλευρά.

Τα άσχημα μαντάτα είχαν αρχίσει να διαφαίνονται από τον εορτασμό του αγώνα της ΕΟΚΑ για την απελευθέρωση και ένωση του νησιού μας με τον Εθνικό κορμό όταν ο Χριστόφιας στο μικρό λογίδριό του δεν ανέφερε ούτε μια φορά τις λέξεις Ελλάς, Ελληνας.
Συνεχίστηκαν όταν Ελληνας Εθνοφρουρός έκλεψε τουρκική σημαία και τιμωρήθηκε με φυλάκιση και μάλιστα κατά την εορτή του Πάσχα!!!
Συνεχίστηκε με την προ ολίγων ημερών τιμωρία των Κυπρίων εκπαιδευτών που παρότρυναν τους Εθνοφρουρούς να λένε Ελληνικά πατριωτικά και αντιτουρκικά συνθήματα αντί να παίζουν τσιγκολελέτα!!!!

Να δείτε που στο μέλλον θα πούν ότι και οι στρατιωτικές παρελάσεις πρέπει να καταργηθούν γιατί είναι εθνικιστικές και φανατίζουν τον λαό............. θυμηθείτε το αν προλάβουν..... (οι αντίστοιχοι δικοί μας εδώ το λένε μερικά χρόνια τώρα).

Τώρα ξεσπά νέο σκάνδαλο που δείχνει τον τρόπο σκέψης του Χριστόφια.
Η Εθνική Φρουρά έχει πρόβλημα πυρομαχικών που δεν αναπληρώνονται και το κορυφαίο, άγνωστοι διέρρηξαν τα μυστικά κεντρικά πολεμικά στρατηγεία, επειδή δεν φυλάγονταν!!!!!


Αρματα της ηρωικής μας Εθνικής Φρουράς. Σύντομα ο Χριστόφιας θα απαιτήσει την υποστολή της Σημαίας μας.

Αδέρφια μου Κύπριοι,

Απευθύνομαι σε εσάς. Αρκετά είπαμε στους πολιτικούς σε Ελλάδα και Κύπρο. Εφθασε η ώρα να αρχίσουμε να αναλογιζόμαστε που βαδίζουμε σαν Ελληνες.
Τα χρόνια πέρασαν. Λάθη έγιναν. Αδελφοκτόνες καταστάσεις και διχόνοιες έφεραν τον Τούρκο στο νησί μας. Ομως έφθασε η ώρα να αφήσουμε πίσω το παρελθόν. Εφθασε η ώρα αδελφομένοι χέρι-χέρι να φέρουμε ελευθερία στην Κύπρο μας. Εφθασε η ώρα του αγώνα. Δεν υπάρχει ποιά κανένας λόγος να μην γίνει η Ενωση που οραματίζονταν τα παλικάρια της ΕΟΚΑ και οι πατεράδες και οι παπούδες σας.
Η Ελλάδα έχει δημοκρατία εδώ και 35 χρόνια (θελει λιγο συζητηση αυτό αλλά τέλοσπάντων). Η Κύπρος αν εξαιρέσουμε τα τελευταία θλιβερά χρόνια Χριστόφια, βρίσκεται σε καλό δρόμο. Μπήκε στην Ε.Ε. και είπε ένα παλικαρίσιο ΟΧΙ στους Τούρκους και τους Αμερικανούς που επεδίωκαν τον αφελληνισμό του νησιού με το κατάπτυστο Σχέδιο Ανάν.

Τι λοιπόν μας εμποδίζει; Το αγωνιστικό φρόνημα υπάρχει σε εμάς και στα παιδιά μας. Κι αν θεωρούμε ότι έχει πέσει εμείς οφείλουμε να ξυπνήσουμε μέσα στα στήθια μας την φλόγα της Ελευθερίας. Πρέπει να γνωρίζετε ότι η ιστορία γράφεται στα πεδία των αγώνων κι όχι στα τραπεζάκια και στα γεύματα των πολιτικών.
Στα τραπεζάκια και εν μέσω γευμάτων γράφτηκε το ανθελληνικό Σχέδιο Ανάν που σταμάτησε όμως με σθένος ο Κυπριακός Ελληνισμός.

Ο Ευαγόρας, ο Αυξεντίου, ο Σολωμός και Ισαάκ δεν κάθονταν σε τραπεζάκια.

Από το 1821 η πατρίδα πέρασε δύσκολες ώρες, ώρες θριάμβου, ώρες ηρωισμού και προδοσίας και σιγά αλλά σταθερά απελευθερώθηκαν σχεδόν όλες οι σκλαβες πατρίδες της κυρίως Ελλάδας. Εχουν φυσικά μείνει η Β. Ηπειρος, η Ανατ. Θράκη με την Πόλη μας, η Μ. Ασία και ο Πόντος αλλά που θα πάει το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα. Μην θεωρείτε ότι τα λόγια μου είναι ουτοπικά και ονειροπαρμένα.
Ενας από τους κύριους κανόνες που ισχύει στην Ιστορία και κάθε ιστορικός ξέρει είναι ο "κανόνας του απροσδόκητου".

Για παράδειγμα ποιός από εμάς ή και από τους ιστορικούς του ίδιους θα πίστευε το 1980 κάποιον που θα έλεγε ότι στα επόμενα 10 χρόνια η πανίσχυρη Σοβιετική Ενωση θα διαλυθεί και θα φτάσει στο χείλος της καταστροφής; Οτι το πανίσχυρο Κομμουνιστικό κόμμα της Ρωσίας θα πάψει να υπάρχει; Ολοι θα τον κορόϊδευαν και θα τον έλεγαν γραφικό.......όμως....

Οι Εβραίοι (όσο κι αν τους αντιπαθούμε) επί 2000 χρόνια έλεγαν "και του χρόνου στην Ιερουσαλήμ". Ποιοί αυτοί που δεν είχαν καν κράτος. Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ πίστευαν βαθιά μέσα τους ότι θα νικήσουν και θα εκδιώξουν εκατομμύρια Αράβων από τις πατρογονικές τους εστίες. Και το πέτυχαν.

Εμείς με ποιό δικαίωμα όχι μόνο σταματήσαμε να διεκδικούμε αλλά πλέον συρρικνώνουμε τον Ελληνισμό;

Συνθήματα όπως "και του χρόνου στην Πόλη" ή "και του χρόνου στην Κερύνεια" δεν πρέπει ποτέ να λοίπουν από τα χείλη και την καρδιά μας.

Ολοι έτοιμοι για τον αγώνα.

Ειδάλλως αφήστε τον Χριστόφια να κάνει την δουλειά του. Και να δημιουργήσει από το πουθενά την εθνικότητα "Κύπριος". Ελληνόφωνος ή Τουρκόφωνος δεν τον ενδιαφέρει...........

Και μετά το μόνο που θα μένει θα είναι οι Κρητικοί να πουν είμαστε άλλη εθνικότητα, οι Ζακυνθινοί, οι Μακεδόνες, οι Θράκες, οι Πελοποννήσιοι και οι λοιποί Ελληνόφωνοι κάποιες άλλες εθνικότητες......

Κι ας ζήσουμε όλοι μαζί το ψέμα των παγκοσμιοποιημένων αφεντικών του Χριστόφια και των παρομοίων δικών μας πολιτικών.
Κι όσοι αισθανόμαστε Ελληνες στην καρδιά ας μείνουμε με τα δάκρυα στα μάτια τις μαύρες νύχτες που θα έρθουν για το αλλοτριωμένο Γένος μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: