Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2009

ΘΕΣΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΣΥΝΘΕΣΗ, Ο ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟΣ ΛΙΘΟΣ Αυτού του ιστότοπου.

Η λογοκρισία που άνοιξε συζητήσεις !

Γράφει λοιπόν ο αναγνώστης κ.ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΝΤΟΝΑΤΣΙΟΣ:
Με αφορμή την δήλωση του εκπροσώπου του ΛΑΟΣ για το θέμα της περιβόητης πλέον λογοκρισίας του Μουσείου έστειλα ιδιαίτερα καυστικά σχόλια σε κάποιο blog. Τα σχόλια δεν έγιναν δεκτά οπότε και έστειλα τη παρακάτω μικρή συλλογή παραδειγμάτων από σχόλια αναγνώστη του ιστόχωρου politis-gr :


"To ΛΑΟΣ (sic) είναι ένα κόμμα φασιστικής ιδεολογίας όταν στις τάξεις του φιλοξενούνται αποδεδειγμένοι λάτρεις αυτής της ιδεολογίας.

Ο κ. Πλεύρης (ο πατέρας) δεν είναι ο ιδρυτής της 4ης Αυγούστου?
Ο κ. Πλεύρης δεν έχει δηλώσει ο ίδιος ότι "είναι τιμή μου που συνεργάστηκα με το Στρατιωτικό Καθεστώς της 21ης Απριλίου?( Ελευθεροτυπία 28/1/07)

Ο κ. Πλεύρης δεν δηλώνει ότι " ο κ. Γ. Παπαδόπουλος πίστευε ειλικρινά στην Δημοκρατία? (Θέματα Πολιτικής Κοινωνιολογίας Κ. Πλεύρης)
Ο κ. Πλεύρης δεν δηλώνει ότι " Οι άνδρες των SS είχαν αγωνιστικό πάθος και ιδεολογικά πιστεύω, παράσταση και τρόπον ζωής και ότι τα στοιχεία αυτά ...αποδεικνύουν ότι δεν ήσαν ...εγκληματίες?( Εβραίοι Κ. Πλεύρης)

Τον κ. Πλευρη δεν επέλεξε ο κ. Καρατζαφέρης για να "κοσμήσει" το ψηφοδέλτιό του στις εκλογές του 2004 στην Α` Αθήνας , όπου με την πριμοδότηση Καρατζαφέρη ήρθε πρώτος σε σταυρούς?

Τον κ. Βορίδη δεν έχει για βουλευτή του?
Ο κ. Βορίδης δεν ήταν αρχηγός της νεολαίας της ΕΠΕΝ ( το κόμμα που ίδρυσε το 1983 ο Παπαδόπουλος από τον Κορυδαλό?
Ο κ. Βορίδης δεν είναι ο ιδρυτής στο " Ελληνικό Μέτωπο"?
Ο κ. Βορίδης δεν έκανε επίδειξη ισχύος φέρνοντας στον γάμο του τον Λεπέν?

Ο κ. Καρατζαφέρης τον Φεβρουάριο του 2007 από το βήμα της βουλής , σε δευτερολογία του , δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και προχώρησε στην εξύμνηση της φασιστικής δικτατορίας του Μεταξά και της στρατιωτικο-φασιστικής δικτατορίας της Χούντας των συνταγματαρχών, αναφέροντας ότι :«χαρίστε τα αγροτικά χρέη. Το έκανε η δικτατορία. Να οργανωθούν πρατήρια των αγροτών σε όλη την Ελλάδα, όπως έκανε κάποτε ο Μεταξάς»
Έτσι η Βουλή μετατράπηκε σε βήμα φασιστικής προπαγάνδας και προκλητικών υμνολογιών .

Εκθειάζει δηλαδή και προβάλλει ως πρότυπο όχι μόνο τη δικτατορία του Μεταξά, αλλά και την επτάχρονη δικτατορία, τη Χούντα, που πέρα από τους νεκρούς της γενιάς μας, πέρα από το Πολυτεχνείου οδήγησε σε μια Κύπρου διαιρεμένη, οδήγησε στον «Αττιλα», οδήγησε την Κυρήνεια να είναι κάτω από τουρκική μπότα, την Αμμόχωστο να είναι πόλη-φάντασμα, οδήγησε τις μανάδες να αναζητούν τα παιδιά τους.

Ας μη ξεχνάμε επίσης ότι στην εκπομπή του στο ΤΗΛΕ-ΑΣΤΥ ο κ. Καρατζαφέρης φιλοξένησε συνεντευξιαζόμενος τον Στυλιανό Παττακό.
Για να μην ξεχνάμε και για να καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει πίσω από τις λαϊκιστικές ατάκες και την πατριδοκαπηλία!!!

Είναι δυνατόν λοιπόν να ακούμε λοιπόν τον ανεκδιήγητο εκπρόσωπό τους να υπερασπίζεται την απίστευτη λογοκρισία του Μουσείου ;"

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ:

"Έτσι μπράβο. Τώρα τα πάς μια χαρά. Ετσι μπορούμε να κάνουμε διάλογο, όσο θέλεις. Λοιπόν κολλάς στη σχέση Καρατζαφέρη με δεξιά, βασιλικούς, χουντικούς κ.λ.π. Κανένα πρόβλημα, ότι υπάρχουν ΟΛΟΙ αυτοί και άλλοι πολλοί στο ΛΑ.Ο.Σ , όπως και στα άλλα κόμματα.

Μην ξεχνάμε ότι η Δημοκρατία (αυτή που έχουμε έστω- εγω τη λέω ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ υπο κοινοβουλευτικό μανδύα, αφού το 29,5% είναι "πλειοψηφία" και το 70,5%.. μειοψηφία!-) δεν ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ εφ’ όσον τηρεί τους νόμους και το Σύνταγμα του Κράτους. Όσους ανέφερες, -Πλεύρης , Βορίδης, Γεωργιάδης- τους έκρινε και τους ΕΝΕΚΡΙΝΕ, ο Λαός (Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΤΣΙ;) και έτσι ή τους απέκλεισε ή τους ανέδειξε. Αυτή είναι η Δημοκρατία φίλε μου και είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να πριμοδοτηθεί κάποιος, αν ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΘΕΙ απο τους πολίτες.

Μιλάς για φασιστική ιδεολογία του Γ.Καρατζαφέρη επειδή στη Βουλή είπε ότι ο Ι.Μεταξάς χάρισε τα αγροτικά χρέη και -αυτό το λέω εγώ- καθιέρωσε τις Λαϊκές αγορές, να προσθέσω επίσης, ότι το σύνθημα: Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ήταν ο ύμνος της νεολαίας του Μεταξά ΕΟΝ και επιγράφεται έτσι σε παρτιτούρα -που έχω- του 1938, είναι αλήθεια αυτά ή οχι; Και καλά και κακά έκαναν όλα τα καθεστώτα απο το 1821 και δώθε.

Επαινούμε λοιπόν τα καλά και καταδικάζουμε τα κακά. δεν εχω καμία τάση ωραιοποίησης των αντιδημοκρατικών καθεστώτων, αλλά η αντικειμενικότητα όταν δεν υπάρχει ,είναι φασισμός, που απ ότι κατάλαβα , "δεν τον πας".

Πάμε παρακάτω.

Συλλήβδην στοχοποιείς τα μέλη και τους ψηφοφόρους του ΛΑ.Ο.Σ ως φασίστες, δικαίωμά σου να βάζεις ότι ταμπέλες θέλεις, όμως είναι φασισμός οι προτάσεις του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ αυτού, που έχει σαν μπούσουλα στο καταστατικό του την καθιέρωση της ΑΠΛΗΣ ΚΑΙ ΑΔΟΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ, σαν ΠΑΓΙΟ εκλογικό σύστημα καθώς και όλες οι φιλολαϊκές προτάσεις που κατά καιρούς εξαγγέλλονται και γίνονται θέσεις των άλλων κομμάτων, χωρίς αυτά να χαρακτηρίζονται φασιστικά όταν υλοποιούν τις ΙΔΙΕΣ θέσεις με το ΛΑ.Ο.Σ;;.

Πόσο Δημοκρατική είναι αυτή η πρακτική; Και γιατί ξεπερνάς ασχολίαστα το θέμα ότι το ΛΑ.Ο.Σ είναι μια πολυσυλλεκτική πολιτική προσπάθεια, που απαρτίζεται απο στελέχη ΟΛΩΝ των πολιτικών αποχρώσεων και δη, του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ; Τώρα αν σε πείραξε που ο γραφικός Παττακός βγήκε ΚΑΙ στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ, πές μου σε ποιό κανάλι δεν τον έβγαλαν , ο καθένας για δικούς του λόγους;

Ελπίζω φίλε μου να απάντησα στα ερωτήματά σου ανάλογα με τις γνώσεις και τις δυνατότητές μου. Για το θέμα του Γαβρά, υπάρχουν απόψεις και έτσι και αλλιώς, τις αναρτήσαμε όλες και ο καθένας κρίνει.... κατά το... δοκούν".
Φιλικά
Αργύρης Σιδέρης

Οποιοσδήποτε είναι σε θέση να συνεισφέρει θετικά στον διάλογο αυτόν είναι προφανώς ευπρόσδεκτος !
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: