Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2009

Αθέατος Κόσμος 1-12-2009, Ψευτομακεδόνες και Σκόπια

Δείτε πως μας θέλουν οι "προοδευτικοί" νεοέλληνες, πώς θέλουν να διδασκόμαστε την ιστορία. Θέλουν να μην είμαστε περήφανοι για την καταγωγή μας αλλά να είμαστε χωρίς εθνικότητα ανακατεμένοι με τους πολυπολιτισμούς που πρεσβεύουν.

Έρχονται ξένοι ειδικοί και γυρίζουν ανενόχλητοι στην Ελλάδα και διαβουλεύονται με τους ψευτομακεδόνες! Το επίσημο κράτος (Ντόρα Μπακογιάννη) σιωπά.

Ο δημοσιογράφος κ. Βέλιος άρχισε τις αρλούμπες του... Σεξολόγος έπρεπε να γίνει... Πρέπει να έκοψε το κάπνισμα γι' αυτό... δεν βλέπω το τσιμπούκι....

Δείτε πόσο εθνικιστικά μιλάει ο συνεργάτης της κ. Δραγώνας Φαρούκ Μπιρτέκ που δεν γνωρίζει τίποτα για γενοκτονίες και είναι περήφανος για την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο. Με άλλα λόγια προσπάθησε να περάσει τις εθνικές του μέσα από τις αντεθνικές θέσεις της κ. Δραγώνας. Υποχείριο των Τούρκων είμαστε...

Αλλά ο δάσκαλος, συνδικαλιστής "προοδευτικός" της 5ης ΕΛΜΕ Αντωνόπουλος εκπρόσωπος της ΟΛΜΕ μόνο δάσκαλος δεν είναι. Αναρχοαριστερός συνδικαλιστής της ΟΛΜΕ. Απορώ γιατί τον καλούν συνέχεια στα κανάλια... Του ξέφυγε και η αλήθεια ότι δεν θέλουν Έλληνες εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: