Οι ανευθυνοι ..

Ενας αξυριστος ξυλοφωνος, μεγαφωνικος ρητωρ καφενειου, συσκεφθεις μετα του εαυτου του και αφου ελαβε τις σχετικες οδηγιες του χωρου που υπηρετει απεφασισε να κατεβαση τους διακοπτες, παροχης ρευματος

Να θεση ανευθυνα ασυνειδητα σαδιστικα προκλητικα εκτος λειτουργια ς 7 ολοκληρες μονάδες ηλεκτροπαραγωγής, συνολικής ισχύος 2.100 MW, (Αμύνταιο 1, Καρδιά 2, Αγ. Δημήτριος 2 & 5, Μεγαλόπολη 4, Λαύριο 3 & 4).Ενω ηδη αλλες τέσσερις, ισχύος 850 MW βρίσκονται σε προγραμματισμένη συντήρηση και δύο (360 MW) είναι εκτός λόγω βλάβης.

Προσχηματικα η καθυστερημενη αντίδρασις της ΓENOΠ συνδέεται κυρίως με την κυβερνητική απόφαση να περικόψει την χρηματοδότηση του ασφαλιστικού φορέα των εργαζομένων στη ΔEH, OAΠ ΔEH από τον κρατικό προϋπολογισμό σε ποσοστό 10%, καθώς και με τη μείωση των επιδομάτων αδείας, Δώρων Πάσχα και Xριστουγέννων κατά 30% και τη μείωση κατά 7% των μηνιαίων αποδοχών αναδρομικά από 1ης Iανουαρίου 2010.

Όμως θα πρεπει να διευκρινισθη ακομη μια φορα η άνιση κατανομή των φορολογικών εσόδων υπέρ των ελαχιστων της «λαϊκής» αυτής πλουτοκρατίας, των προνομιακών συνταξιούχων των κων της ΔΕΗ. Ότι δηλαδή οι ελάχιστοι αυτοί αριστοκράτες του ΚΚΕ της ΔΕΗ, που αποτελούν μικρό μονοψήφιο ποσοστό των συνταξιοδοτουμενων, τα ‘’ρετιρέ’’ όπως πρώτος τα απεκαλεσε ο Ανδρέας, έχουν συντάξεις «πατρικίων » εν σχεσει προς εκεινας των «πληβείων» Και είναι αυτοί και μόνο αυτοί, οι πατρίκιοι, που πάντοτε αντιδρούν λυσσωδως ισχυριζόμενοι ότι αγωνίζονται’’ για τα μη θιγόμενα, δυστυχώς, προνόμια των.

Διότι με ποιο κριτήριο, αξιολογήσεως της εργασιακής προσφοράς και συνθηκών παροχής εργασίας ή συνεισφοράς των εργαζομένων στα ταμεία των, θα μπορούσε να αιτιολογηθεί η αβυσσαλέα ανισοτης. Όπου η μηνιαία συνταξι υπαλλήλου της ΔΕΗ αποφοίτου Λυκείου είναι 1768 ευρώ και η αντίστοιχη του πανεπιστημιακής εκπαιδεύσεως συνταξιούχου της σκοτο-φόρου αυτής Α.Ε, ξεπερνά τα 2900 ευρώ μηνιαίως..

Βεβαίως η ανισότητα, η αδικία, ο παραλογισμός η αυθαιρεσία καθίσταται εξωφρενικώς προκλητική , όταν αναλογισθούμε ότι τις παχυλές αυτές συντάξεις των ολίγων χιλιάδων προνομιούχων σε σημαντικό ποσοστό πληρώνει ετησίως ο φορολογούμενος πολίτης, ο ‘’καταναλωτής’’ .Και δεν τα αντλούν οι επίλεκτοι συνταξιούχοι μας , όπως παραμυθολογούν οι εγγράμματοι των ΜΕΜ και των συνδικαλιστών, από τα ‘’ευγενη ταμεία ‘’των.. Καθ’ όσον κατά μέσον ορον για κάθε ασφαλισμένο της σκοτοφορου ΔΕΗ η κρατική συνεισφορά , δηλαδή η φορολογική μας επιβαρυνσις, η συμμετοχή μας ως αποδεκτών των υπηρεσιών των κυρίων αυτών, είναι 16.212 ευρώ.. Δηλαδή περίπου 62% της συντάξεως των κυρίων αυτών( κατά μεσον ορον 26.000,00 ευρω ετησιως ανα συνταξιουχον) που θεωρούν περιουσία και μαγαζάκι τους την ΔΕΗ το καλύπτει ο φορολογούμενος πολίτης.

Ετσι σημερα, παραμονη της πτωχευσεως της Ελλαδος προκληθεισα από έναν υπερεπιτυχη συνδυασμο αφελους λαικισμου πολιτικων και απυθμενου καρκινικου κρατους δημοσιων υπαλληλων, οι γενειοφοροι υπαλληλοι του ΚΚΕ κατ αρχην και εν συνεχεια της ΔΕΗ αδιαφορουν για τις συνεπειες της βαρβαρης ανευθυνοτητος τους.

Για την ταλαιπωρια των συμπολιτων μας και την ζημια που υφιστανται οι επιχειρησεις λογω διακοπων της ΔΕΗ

Για την αυξησι του δανεισμου κατά μερικες εκατονταδες εκατομμυριων ευρω που θα χρεισθουμε να πληρωσουμε για το εισαγομενο ρευμα.

Για τον ηυξημενο κινδυνο προκλησεως ζημιων στις παλαιες ημιθανεις μοναδες από την κοπωσι σβεσεως / αφης ( ψυξεως – επαναθερμνσεως) μοναδων που είναι ετοιμες να καταρρευσουν..

Για την εικονα που δινουμε στους υποψηφιους δανειστες μας αλλα και στους εταιρους μας της ΕΕ των οποιων την συνδρομη ζητουμε πολιτικη και οικονομικη..

Τελος για τους τουριστες που ακουν Ελλαδα και την προσομοιαζουν με την Σρι Λανκα την εποχη των ερυθρων ταμιλ..

Είναι η Βαλακανοταλιμπανια.Το τελευταιο κομμουνιστικο παραμορφωμα της Ευρωπης..

Οπου ΚΚΕ και ΠΑΜΕ are ..The Leader of Greek Economy!!!

Ιασων

ΥΓ

1.Μπορειτε να ακουσετε εδώ το κηρυγμα του ιεραποστολου του ΚΚΕ της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ..

http://www.youtube.com/watch?v=0pnwh92WMdc&feature=player_embedded

2. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που απέστειλε η εταιρεία που είχε αναλάβει τη συναυλία της (αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να κλαίνε τα λεφτά τους και λογικά τη χαμένη τους υστεροφημία), το μάνατζμεντ της σημαντικότατης τραγουδίστριας της σόουλ μουσικής τούς δήλωσε πως η Ντιόν Γουόργουικ δεν μπορεί να έρθει στην Ελλάδα γιατί, λόγω των απεργιών και της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί εδώ, αισθάνεται κίνδυνο για την ακεραιότητα της ζωή της.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11380&subid=2&pubid=10685000