Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2010

ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΞΕΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ
Ο πιο ψύχραιμος και αντικειμενικός παρατηρητής που καθοδηγείται από το κριτήριο της προσήλωσης στην πατρίδα και τον λαό δίχως εθνοκτόνες καθεστωτικές παρωπίδες μπορεί να διαπιστώσει αβίαστα ότι οι κρατούντες έχουν δομήσει μια Πολιτεία αυστηρώς ακατάλληλη και εχθρική για τους Έλληνες. Μια δήθεν Ελλάδα, ένα κράτος πολύ κατώτερο της ιστορίας και των απαιτήσεων του λαού μας που αρνείται τον εθνικό χαρακτήρα και προορισμό του και έχει βαλθεί να ξεπουλήσει κυριολεκτικά ανθρώπινες ψυχές και εθνική γη.
Οι δικαιολογίες όμως για το κατάντημα της σύγχρονης Ελλάδος έχουν πλέον εξαντληθεί. Δεν μπορούν να εξακολουθούν να κρύβονται οι δουλικοί υπαλληλίσκοι και δήθεν ταγοί, φθηνοί πολιτικοί διαχειριστές, πίσω από τα δυσώνυμα αφεντικά τους όταν αλλάζουν τον εθνολογικό χάρτη και πουλάνε την Πατρίδα μας. Με μνημόνια και νεοταξικά μνημόσυνα. Διότι δίχως Εφιάλτες κανείς δεν θα δηλητηρίαζε το μέλλον της Ελλάδος. 

1 σχόλιο:

Τοπικά Θέματα Πολιχνίτου είπε...

Δεν πειράζει ας είναι καλά ο Καρατζαφέρης που ψήφισε το μνημόνιο για να σωθεί η Ελλάδα και να μπορεί το ΠΑΣΟΚ να αλωνίζει.