Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΧΑΛΚΕΙΑ !


Τα γεγονότα:
1) Πρέπει η ΝΔ+ΠΑΣΟΚ να κυβερνήσουν οπωσδήποτε για να εφαρμοστεί το πρόγραμμα.
2) Την μη εφαρμογή του προγράμματος τρέμουν οι δανειστές γιατί θα χάσουνε καμιά 300άρα δις.
3) Οι δανειστές προβληματίζονται γιατί πάμε σε εκλογές, στις οποίες πιθανόν να μην βγάλουμε αυτοδυναμία στο PASOK+, εε , ΝΔ+ΠΑΣΟΚ.
Πώς το λύνουμε το πρόβλημα ρε παιδιά; Το ΠΑΣΟΚ είναι ζόρικο να το αναστήσεις. Άρα μένει μόνο μια επιλογή. Να αναστήσουμε τη ΝΔ.
Απ' την άλλη, η ΝΔ έχει κάνει τόσες χαζομάρες που, όπως και να το κάνεις είναι δύσκολο να βγεις στον κόσμο και να πεις "εμπιστευτείτε με". Αλλά για στάσου. Υπάρχει και ο ανάποδος τρόπος.
Λοιπόν, θα βγάλουμε όσους παίρνουν ψήφους από την ΝΔ σκάρτους.
α) Δημοκρατική Συμμαχία:
Δεν γίνεται με το ΛΑΟΣ πρώτα γιατί θα καρφωθούμε...

Ας ξεκινήσουμε με την Μπακογιάννη. Κι αυτή από την δεξαμενή ΝΔ παίρνει.
Αλλά και πάλι αν το κάνουμε χύμα θα μας πάρουνε χαμπάρι.
Ιδέα, θα πούμε και καλά ότι ένας βουλευτής έβγαλε ένα εκ. ευρώ έξω την ώρα που συζητούσαμε για μνημόνια και τέτοια.
Για να τσιμπήσει ο κόσμος πιο πολύ θα βάλουμε τα κανάλια να το παίζουν κάθε μέρα. Πες για καμιά εβδομάδα είναι αρκετό.
Μετά θα τους σκάσουμε το μυστικό. Είναι ο Κούβελος (ο άντρας της Μπακογιάννη). Θα κολλήσει η λάσπη.
Μπορεί να μην είναι βουλευτής, και να μην το έβγαλε έξω, αλλά ... έλα τώρα ποιος κοιτάει τις εξηγήσεις σε μια κοινωνία που βράζει. Την δουλειά μας θα την κάνουμε.
β) ΛΑΟΣ:
Καλά τα κάναμε με την Μπακογιάννη, αλλά το βασικό πρόβλημα είναι ο Καρατζαφέρης. Αυτός ο τύπος μας κόβει διπλάσιο ποσοστό από την ΔΗΣΥ. Τι να κάνουμε γι' αυτόν;
Θα πούμε τις ίδιες παπαριές. Θα πούμε ότι ο Βελλόπουλος έβγαλε λεφτά έξω. Δεν έχει μια επιχείριση η γυναίκα του έξω; Και για δουλειά θα έχει βγάλει, δε μπορεί...
(μερικές μέρες μετά)
Ρε, δεν έπιασε αυτό με τον Βελλόπουλο, και θα φύγει το "Βελλό" και θα πάρουμε τον "πούλο". Δεν έχουνε εκεί στο ΛΑΟΣ κανένα που να έχει ανακατευτεί με το δημόσιο; Να πούμε μια μαλακία, ας βγει μετά άκυρο δεν πειράζει, θα μασήσει ο κόσμος και αυτό είναι αρκεί.
Ας πούμε για τον Κοραντή που ήταν και διοικητής της ΕΥΠ. Θα κάνει συνειρμούς ο κόσμος, ΕΥΠ, ΛΑΟΣ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ... ΠΩ ΡΕ ΠΩΣ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΑΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ... Θα βάλω και σως για να γλιστράει...
γ) Κοίτα, τώρα, ο κόσμος είναι κάφροι και τσιμπάνε. Αλλά για να μην το ξεφτιλίσουμε το πράμα ας κάνουμε το δούλεμα καλλιτέχνημα. Θα τους πετάξουμε στη μάπα ότι και καλά το πρόβλημά μας είναι η Αριστερά. Κάνουμε επίθεση στην αριστερά, ο κόσμος νομίζει ότι εκεί έχουμε θέμα και δε θα σκέφτεται ότι το στήνουμε το πράμα.
Υ.Γ. 1) Ντρέπομαι πραγματικά που ανακατεύονται και εισαγγελείς σ' αυτή τη διαδικασία. Κρίμα για την δικαιοσύνη.
Υ.Γ. 2) Θα δείτε και άλλα τέτοια τις μέρες που έρχονται.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: